semakin hari semakin sayang
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Selamat tinggal Sayang

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 1:06 pm

Salam...

Prince nak minta korg semua share sikit experience..

Macam mana nak mengucapkan selamat tinggal kepada kekasih kita..

kalau boleh x mo la Hurt kan hati dia.. sebab dia kan insan yang pernah kita sayangi..

Alasan nak bagi ape???

kalau alasan tu hanya pentingkan diri sendiri macam mana pulak?? x mo la dia terluka...

So macam mana yang terabaik?? king
Back to top Go down
View user profile
sha
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 193
Join date : 2008-03-01
Age : 45
Location : atas gunung

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 4:18 pm

antara kita tiada jodoh .terima lah hakikat.cari lah yg terbaik lagi dari diriku.............kita kawan ek!....mintak maaf byk2.........jgn ada benci tau.........
Back to top Go down
View user profile
tengku_hakimi
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 398
Join date : 2008-02-29
Age : 33
Location : padang pasir

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 4:25 pm

prince wrote:
Salam...

Prince nak minta korg semua share sikit experience..

Macam mana nak mengucapkan selamat tinggal kepada kekasih kita..

kalau boleh x mo la Hurt kan hati dia.. sebab dia kan insan yang pernah kita sayangi..

Alasan nak bagi ape???

kalau alasan tu hanya pentingkan diri sendiri macam mana pulak?? x mo la dia terluka...

So macam mana yang terabaik?? king

hrmmm....kalo kite ckp baik2 pun..tetap akan wat ati die terluka....ermm...aku x pernah lagi putuskan...tapi aku pernah d putuskan...ayat die cm ner???ermm..biarlah rahsia Crying or Very sad Crying or Very sad

_________________
tengku_hakimi
Back to top Go down
View user profile
badboyz
Moderator Muzik
Moderator Muzik
avatar

Posts : 628
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : bwh langit atas bumi..dpn pc atas kerusi :P

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 4:49 pm

tampo die..
haha
Razz
hehe..
ckp je yg prince nk kejar cita2 dulu bru nk bercinta..
lalalal~

_________________



~Penant!an !tu adalah satu peny!ksaan..apatah lag! menunggu b!dadar! pujaan hat!~
Back to top Go down
View user profile
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 5:47 pm

tengku_hakimi wrote:
prince wrote:
Salam...

Prince nak minta korg semua share sikit experience..

Macam mana nak mengucapkan selamat tinggal kepada kekasih kita..

kalau boleh x mo la Hurt kan hati dia.. sebab dia kan insan yang pernah kita sayangi..

Alasan nak bagi ape???

kalau alasan tu hanya pentingkan diri sendiri macam mana pulak?? x mo la dia terluka...

So macam mana yang terabaik?? king

hrmmm....kalo kite ckp baik2 pun..tetap akan wat ati die terluka....ermm...aku x pernah lagi putuskan...tapi aku pernah d putuskan...ayat die cm ner???ermm..biarlah rahsia Crying or Very sad Crying or Very sad

Kimi.. nak tau apa ayat dia... Plezz.. share la.. kan mmg forum ni utk kita share.. baru la syg trcipta.. king
Back to top Go down
View user profile
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 5:49 pm

badboyz wrote:
tampo die..
haha
Razz
hehe..
ckp je yg prince nk kejar cita2 dulu bru nk bercinta..
lalalal~

Bad kalau alasan dia sbb kita jumpa seseorg yg lbh kita Cintai camne???

Bukan kerana Cita-cita.. king
Back to top Go down
View user profile
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 5:51 pm

sha wrote:
antara kita tiada jodoh .terima lah hakikat.cari lah yg terbaik lagi dari diriku.............kita kawan ek!....mintak maaf byk2.........jgn ada benci tau.........

erm sha.. ayat ni ok.. tapi confirm lepas ckp terus si dia menangis..

lagipun x kejam sgt ke.. setelah hubungan yg di penuhi dgn kasih syg dan pengharapan akhirnya kita hancurkan dgn satu ayat???

apa pndapat sterusnya.. king
Back to top Go down
View user profile
sha
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 193
Join date : 2008-03-01
Age : 45
Location : atas gunung

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 6:45 pm

prince wrote:
sha wrote:
antara kita tiada jodoh .terima lah hakikat.cari lah yg terbaik lagi dari diriku.............kita kawan ek!....mintak maaf byk2.........jgn ada benci tau.........

erm sha.. ayat ni ok.. tapi confirm lepas ckp terus si dia menangis..

lagipun x kejam sgt ke.. setelah hubungan yg di penuhi dgn kasih syg dan pengharapan akhirnya kita hancurkan dgn satu ayat???

apa pndapat sterusnya.. king

sebab tu bila berkawan kna jujur..jgn mainkan perasaan org..ckp terus terang...sebelum menerima seseoranggggg...jgn bagi harapan..............tapi kalau dia terus jugak nak kawan kalau dia tau hati kita tak sayang dia..nak wat cam ner..terpaksa jugak...kita ni manusia biasa..tak mampu utk membahagiakan semua org..........
Back to top Go down
View user profile
araa_nana
sehati sejiwa
sehati sejiwa
avatar

Posts : 415
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : pink house

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 7:08 pm

guna ayat nih...

sy tau ada org yg lebih baik dr sy utk awk...
selama ni sy slalu sktkn ati awk, wat awk marah, wat awk sedih....
awk akn lebih bhagia klo sy xde dlm hdup awk..
sy yakin awk akn jmpe org yg dpt bahagiakn diri awk..bkn sy...
izinkan ku pergi....huhu Sad


pastu bg lagu ni....

Setelah kupahami ku bukan yang terbaik
Yang ada di hatimu
Tak dapat kusangsikan
Ternyata dirinyalah yang mengerti kamu
Bukanlah diriku ..

Kini maafkanlah aku
Bila ku menjadi bisu kepada dirimu
Bukan santunku terbungkam
Hanya hatiku berbatas 'tuk mengerti kamu
Maafkanlah aku..

Chorus :
Walau ku masih mencintaimu
Ku harus meninggalkanmu
Ku harus melupakanmu
Meski hatiku menyayangimu
Nurani membutuhkanmu
Ku harus merelakanmu

Dan hanyalah dirimu
Yang mampu memahamiku
Yang dapat mengerti aku

Ternyata dirinyalah
Yang sanggup menyanjungmu
Yang ramah menyentuhmu
Bukanlah diriku.. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
badboyz
Moderator Muzik
Moderator Muzik
avatar

Posts : 628
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : bwh langit atas bumi..dpn pc atas kerusi :P

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 7:16 pm

prince wrote:
badboyz wrote:
tampo die..
haha
Razz
hehe..
ckp je yg prince nk kejar cita2 dulu bru nk bercinta..
lalalal~

Bad kalau alasan dia sbb kita jumpa seseorg yg lbh kita Cintai camne???

Bukan kerana Cita-cita.. king


huh...
adess..
curang btol die nieh..
ntah.. Razz
<--x pnah curang...
ahaks Razz

_________________



~Penant!an !tu adalah satu peny!ksaan..apatah lag! menunggu b!dadar! pujaan hat!~
Back to top Go down
View user profile
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 8:14 pm

Salam..

Ni bukan kisah hidup Prince la.. ade sikit kot...hehe..

Camni masalah nya kita dah menerima org tu...

N then in the prosess found seorg lagi dan dgn tdk sengajanya telah jatuh cinta n ingin mncintai kekasih baru tu..

So.. ape nk ckp dgn org yg kita sayangi skrg?? king
Back to top Go down
View user profile
badboyz
Moderator Muzik
Moderator Muzik
avatar

Posts : 628
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : bwh langit atas bumi..dpn pc atas kerusi :P

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 10:11 pm

prince wrote:
Salam..

Ni bukan kisah hidup Prince la.. ade sikit kot...hehe..

Camni masalah nya kita dah menerima org tu...

N then in the prosess found seorg lagi dan dgn tdk sengajanya telah jatuh cinta n ingin mncintai kekasih baru tu..

So.. ape nk ckp dgn org yg kita sayangi skrg?? king


hurm..
bad rse la.
lagi baik terus terang je..
lagi baik prince ckp camnie..
Razz

_________________



~Penant!an !tu adalah satu peny!ksaan..apatah lag! menunggu b!dadar! pujaan hat!~
Back to top Go down
View user profile
araa_nana
sehati sejiwa
sehati sejiwa
avatar

Posts : 415
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : pink house

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 11:31 pm

btol tu...
lbh baik brterus terang..
klo xnak keruhkan lagi keadaan..

sebab ble kite trus terang,
wlaupn org tu kecewa,
dia tetap akn terima walaupn pedih ati ni...

cewahh..mcm ade experience la plaks..
ahakz.. lol!
Back to top Go down
View user profile
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Thu Mar 06, 2008 11:55 pm

badboyz wrote:
prince wrote:
Salam..

Ni bukan kisah hidup Prince la.. ade sikit kot...hehe..

Camni masalah nya kita dah menerima org tu...

N then in the prosess found seorg lagi dan dgn tdk sengajanya telah jatuh cinta n ingin mncintai kekasih baru tu..

So.. ape nk ckp dgn org yg kita sayangi skrg?? king


hurm..
bad rse la.
lagi baik terus terang je..
lagi baik prince ckp camnie..
Razz

grrrrrr.. bkn masalah Prince la.... king
Back to top Go down
View user profile
intravena tantrika
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 502
Join date : 2008-03-02
Age : 76
Location : jirat cina

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 4:00 am

ckp jer kat awek tuhhh.....
ko tak best......
ako nak cri lain lahh....
ko pon cri yg lain samer......
pehtu tunjuk kat ako...
ko nak bnci kat ako ker??
elok lah tuhh.....
tadak nnti asyik2 teringat kat ako jer<-------mcm ni lah ayt akoooooo.......(giler kejam)

_________________
Archangel, Dark Angel,Lend me thy light
Through Death's veil,'Til we have Heaven in sight!"


Back to top Go down
View user profile http://bangsarthz.blogspot.com/
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 10:08 am

intravena tantrika wrote:
ckp jer kat awek tuhhh.....
ko tak best......
ako nak cri lain lahh....
ko pon cri yg lain samer......
pehtu tunjuk kat ako...
ko nak bnci kat ako ker??
elok lah tuhh.....
tadak nnti asyik2 teringat kat ako jer<-------mcm ni lah ayt akoooooo.......(giler kejam)

Intra!! Gile kejam ko ni.. Insan tu kan yg pernah ko syg... X kan buat kat dia camtu... Cuba kalu ade org lain buat kat ko.. Msti ko sedih kan..

erm.. sbnr nya kita perlu ade perikemanusiaan.. At least ckp baik2.. baru lah tiada sape yg akan terluka..

Tapi x mustahil ade org yg kejam mcm ko Intra.. So fkir btul2 k.. king
Back to top Go down
View user profile
badboyz
Moderator Muzik
Moderator Muzik
avatar

Posts : 628
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : bwh langit atas bumi..dpn pc atas kerusi :P

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 10:10 am

prince wrote:
intravena tantrika wrote:
ckp jer kat awek tuhhh.....
ko tak best......
ako nak cri lain lahh....
ko pon cri yg lain samer......
pehtu tunjuk kat ako...
ko nak bnci kat ako ker??
elok lah tuhh.....
tadak nnti asyik2 teringat kat ako jer<-------mcm ni lah ayt akoooooo.......(giler kejam)

Intra!! Gile kejam ko ni.. Insan tu kan yg pernah ko syg... X kan buat kat dia camtu... Cuba kalu ade org lain buat kat ko.. Msti ko sedih kan..

erm.. sbnr nya kita perlu ade perikemanusiaan.. At least ckp baik2.. baru lah tiada sape yg akan terluka..

Tapi x mustahil ade org yg kejam mcm ko Intra.. So fkir btul2 k.. king

ye la..
btol la yg bad ckp..
terus terang merupakn care terbaik..
sbb...
klu prince bohong ngan die.. nnti klu die nmpk prince ngan org lain, lgi la..
due2 merane... Razz

_________________



~Penant!an !tu adalah satu peny!ksaan..apatah lag! menunggu b!dadar! pujaan hat!~
Back to top Go down
View user profile
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 10:27 am

badboyz wrote:
prince wrote:
intravena tantrika wrote:
ckp jer kat awek tuhhh.....
ko tak best......
ako nak cri lain lahh....
ko pon cri yg lain samer......
pehtu tunjuk kat ako...
ko nak bnci kat ako ker??
elok lah tuhh.....
tadak nnti asyik2 teringat kat ako jer<-------mcm ni lah ayt akoooooo.......(giler kejam)

Intra!! Gile kejam ko ni.. Insan tu kan yg pernah ko syg... X kan buat kat dia camtu... Cuba kalu ade org lain buat kat ko.. Msti ko sedih kan..

erm.. sbnr nya kita perlu ade perikemanusiaan.. At least ckp baik2.. baru lah tiada sape yg akan terluka..

Tapi x mustahil ade org yg kejam mcm ko Intra.. So fkir btul2 k.. king

ye la..
btol la yg bad ckp..
terus terang merupakn care terbaik..
sbb...
klu prince bohong ngan die.. nnti klu die nmpk prince ngan org lain, lgi la..
due2 merane... Razz

Bad... Buat kali ke-14 Prince ckp... Ni bkn kisah hidup Prince.... grrrrrrr.. king
Back to top Go down
View user profile
tengku_hakimi
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 398
Join date : 2008-02-29
Age : 33
Location : padang pasir

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 11:06 am

araa_nana wrote:
guna ayat nih...

sy tau ada org yg lebih baik dr sy utk awk...
selama ni sy slalu sktkn ati awk, wat awk marah, wat awk sedih....
awk akn lebih bhagia klo sy xde dlm hdup awk..
sy yakin awk akn jmpe org yg dpt bahagiakn diri awk..bkn sy...
izinkan ku pergi....huhu Sad


pastu bg lagu ni....

Setelah kupahami ku bukan yang terbaik
Yang ada di hatimu
Tak dapat kusangsikan
Ternyata dirinyalah yang mengerti kamu
Bukanlah diriku ..

Kini maafkanlah aku
Bila ku menjadi bisu kepada dirimu
Bukan santunku terbungkam
Hanya hatiku berbatas 'tuk mengerti kamu
Maafkanlah aku..

Chorus :
Walau ku masih mencintaimu
Ku harus meninggalkanmu
Ku harus melupakanmu
Meski hatiku menyayangimu
Nurani membutuhkanmu
Ku harus merelakanmu

Dan hanyalah dirimu
Yang mampu memahamiku
Yang dapat mengerti aku

Ternyata dirinyalah
Yang sanggup menyanjungmu
Yang ramah menyentuhmu
Bukanlah diriku.. Crying or Very sad

perghhh..kompem sebulan nangis...hehehe

_________________
tengku_hakimi
Back to top Go down
View user profile
badboyz
Moderator Muzik
Moderator Muzik
avatar

Posts : 628
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : bwh langit atas bumi..dpn pc atas kerusi :P

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 11:26 am

prince wrote:
badboyz wrote:
prince wrote:
intravena tantrika wrote:
ckp jer kat awek tuhhh.....
ko tak best......
ako nak cri lain lahh....
ko pon cri yg lain samer......
pehtu tunjuk kat ako...
ko nak bnci kat ako ker??
elok lah tuhh.....
tadak nnti asyik2 teringat kat ako jer<-------mcm ni lah ayt akoooooo.......(giler kejam)

Intra!! Gile kejam ko ni.. Insan tu kan yg pernah ko syg... X kan buat kat dia camtu... Cuba kalu ade org lain buat kat ko.. Msti ko sedih kan..

erm.. sbnr nya kita perlu ade perikemanusiaan.. At least ckp baik2.. baru lah tiada sape yg akan terluka..

Tapi x mustahil ade org yg kejam mcm ko Intra.. So fkir btul2 k.. king

ye la..
btol la yg bad ckp..
terus terang merupakn care terbaik..
sbb...
klu prince bohong ngan die.. nnti klu die nmpk prince ngan org lain, lgi la..
due2 merane... Razz

Bad... Buat kali ke-14 Prince ckp... Ni bkn kisah hidup Prince.... grrrrrrr.. king


ye la2..
kisah idup kuih kot.. Razz

_________________



~Penant!an !tu adalah satu peny!ksaan..apatah lag! menunggu b!dadar! pujaan hat!~
Back to top Go down
View user profile
intravena tantrika
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 502
Join date : 2008-03-02
Age : 76
Location : jirat cina

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 12:10 pm

prince wrote:
intravena tantrika wrote:
ckp jer kat awek tuhhh.....
ko tak best......
ako nak cri lain lahh....
ko pon cri yg lain samer......
pehtu tunjuk kat ako...
ko nak bnci kat ako ker??
elok lah tuhh.....
tadak nnti asyik2 teringat kat ako jer<-------mcm ni lah ayt akoooooo.......(giler kejam)

Intra!! Gile kejam ko ni.. Insan tu kan yg pernah ko syg... X kan buat kat dia camtu... Cuba kalu ade org lain buat kat ko.. Msti ko sedih kan..

erm.. sbnr nya kita perlu ade perikemanusiaan.. At least ckp baik2.. baru lah tiada sape yg akan terluka..

Tapi x mustahil ade org yg kejam mcm ko Intra.. So fkir btul2 k.. king

ako mmg kejam pown wakakakakaka........klo org lain bwat kat ako cmtu,dgn rilek smbil korek2 idung ako trima,siap gelak2 lgik(dlm ati sedey laaa)

_________________
Archangel, Dark Angel,Lend me thy light
Through Death's veil,'Til we have Heaven in sight!"


Back to top Go down
View user profile http://bangsarthz.blogspot.com/
prince
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 475
Join date : 2008-02-29
Age : 32
Location : HEAVEN KIGDOM

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Fri Mar 07, 2008 12:12 pm

intravena tantrika wrote:
prince wrote:
intravena tantrika wrote:
ckp jer kat awek tuhhh.....
ko tak best......
ako nak cri lain lahh....
ko pon cri yg lain samer......
pehtu tunjuk kat ako...
ko nak bnci kat ako ker??
elok lah tuhh.....
tadak nnti asyik2 teringat kat ako jer<-------mcm ni lah ayt akoooooo.......(giler kejam)

Intra!! Gile kejam ko ni.. Insan tu kan yg pernah ko syg... X kan buat kat dia camtu... Cuba kalu ade org lain buat kat ko.. Msti ko sedih kan..

erm.. sbnr nya kita perlu ade perikemanusiaan.. At least ckp baik2.. baru lah tiada sape yg akan terluka..

Tapi x mustahil ade org yg kejam mcm ko Intra.. So fkir btul2 k.. king

ako mmg kejam pown wakakakakaka........klo org lain bwat kat ako cmtu,dgn rilek smbil korek2 idung ako trima,siap gelak2 lgik(dlm ati sedey laaa)

Ades.. ko ni bukan je kejam.. PENGOTOR lak tu...ade ke korek idung depan AWEX.. owh baru lah faham nape AWEX ko lari.. king
Back to top Go down
View user profile
araa_nana
sehati sejiwa
sehati sejiwa
avatar

Posts : 415
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : pink house

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Mon Mar 10, 2008 1:05 pm

tengku_hakimi wrote:


perghhh..kompem sebulan nangis...hehehe

ekekek..dh ade xperience bg mcmni..huhu geek
Back to top Go down
View user profile
tengku_hakimi
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 398
Join date : 2008-02-29
Age : 33
Location : padang pasir

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Mon Mar 10, 2008 1:52 pm

araa_nana wrote:
tengku_hakimi wrote:


perghhh..kompem sebulan nangis...hehehe

ekekek..dh ade xperience bg mcmni..huhu geek

ye ke???hrmm...cm ner??berjaye x???

_________________
tengku_hakimi
Back to top Go down
View user profile
araa_nana
sehati sejiwa
sehati sejiwa
avatar

Posts : 415
Join date : 2008-03-03
Age : 27
Location : pink house

PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   Mon Mar 10, 2008 4:14 pm

tengku_hakimi wrote:
araa_nana wrote:
tengku_hakimi wrote:


perghhh..kompem sebulan nangis...hehehe

ekekek..dh ade xperience bg mcmni..huhu geek

ye ke???hrmm...cm ner??berjaye x???

xpong..tahan seminggu aje..huhu lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat tinggal Sayang   

Back to top Go down
 
Selamat tinggal Sayang
Back to top 
Page 1 of 8Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SEMBANG SAYANG :: Sembang sembang :: Cinta-
Jump to: